Ljubavni život Ante Gotovine: Fatalna Ximena ne krije da navija za Hrvatsku

Ivo Cagalj/Dino Stanin/PIXSELL/Facebook

ANTE Gotovina nakon oslobađajuće presude u Haagu živi povučenim životom. General se tek povremeno pojavljuje u javnosti, a privatno se bavi uzgojem tuna. Gotovina je uhićen na današnji dan 2005. godine, a narednih sedam godina proveo je na suđenju u Haagu. U konačnici je oslobođen te je u studenome 2012. došao kući svojoj obitelji.

General je 23 godine u braku s Dunjom Zloić Gotovinom, s kojom ima sina Antu. 

Kao što će prikazati i film General Antuna Vrdoljaka, Gotovina je oduvijek bio omiljen među ženama. Jedna od njegovih najpoznatijih ljubavnih priča bila je ona s Kolumbijkom Ximenom Dalel početkom osamdesetih. Iz te veze rodila se i njihova kći, također Ximena, koja danas ima 34 godine. Gotovinina kolumbijska ljubav Ximena ni danas ne krije svoju ljubav prema Hrvatskoj, što je pokazala na svom Facebooku i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je glasno podržavala Vatrene.

Tijekom Domovinskog rata Gotovina se zaljubio u novinarku Vesnu Karuzu s kojom je dobio kći Anu.

Dunju Zloić oženio je 1995. Dvije godine poslije dobili su sina Antu. Nakon što je uhićen 2005., supruga je ostala uz njega te ga je dočekala kad se vratio iz Haaga. Ljetos su proslavili 23 godine braka.

Pročitajte više