Ljubavnik jednog od najslavnijih pop pjevača nakon njegove smrti živi na ulici

Foto: Twitter

FADI FAWAZ, bivši ljubavnik pokojnog Georgea Michaela, navodno je završio kao beskućnik. 

Nezaposleni Fadi se, prenosi Daily Mail, morao iseliti iz londonskog hotela u kojem je živio za 50 funti (nešto više od 400 kuna) po noćenju nakon što je izbačen iz vile vrijedne pet milijuna funti u kojoj je živio s pokojnim pjevačem. 

Fadi je iz vile morao otići nakon što je navodno prije mjesec dana poludio i porazbijao prozore na luksuznom imanju u kojem je živio. 46-godišnji frizer koji je nekad radio s najvećim zvijezdama je, prema pisanju The Suna, preko Facebooka otkrio da je prisiljen spavati na ulici. 

"Prošle su tri godine od smrti ikone Georgea Michaela, a njegovi odvjetnici još nisu ništa riješili. Posljednjih nekoliko dana spavam na ulici umjesto da sam u svom domu. Ključ su mi uzeli na prevaru i dva mjeseca kasnije još nema novosti. Kakva je jeftina ikona George Jebeni Michael", napisao je Fadi. 

Fadi je čak bio uhićen zbog sumnje da je napravio štetu na imanju Georgea Michaela, a njegova ga je obitelj pravnim putem uklonila s imanja. 

Fadi je u vili živio od smrti Georgea Michaela 2016. Njih su dvojica bili zajedno od 2009. godine, a frizer je nakon Georgeove smrti otkrio da je glazbenik nekoliko puta pokušao počiniti samoubojstvo.

Bogatstvo od 100 milijuna funti koje je ostalo iza pjevača naslijedila je njegova obitelj, a ni Fadi, ni Kenny Goss, koji je s Georgeom u vezi bio 13 godina, nisu ni spomenuti u oporuci. 

Pročitajte više