Ljubomorna Stefani izvrijeđala Barbaru: Ti si mala kurvetina koja je došla sa Sorajom

Screenshot: RTL

IAKO je dosad pokušala glumiti da je nije pogodilo to što se Ervinu više sviđa Barbara nakon nje, Stefani više nije mogla. Iznenada je skočila na Barbaru i počela je vrijeđati.

"Vjeruj mi, znam ja više o tvom privatnom životu nego što ti sama znaš. Tebi je žao navodno Ervina. Rekla si lijep ti je momak, ali znaš što ti radiš s njim? Ti se poigravaš s njim. Buljiš u njega, bleneš, daješ mu povoda", brojala je Stefani.

Barbaru je zanimalo Ervinovo mišljenje, kojeg on po običaju nije želio iznijeti.

"Jesam li ti dala povoda, hajde reci", pitala ga je.

Dok je on slijegao ramenima, Stefani je nastavila.

"Da, dala si mu povoda, to će ti reći svi koji su vidjeli i koji ti imaju muda reći. Htjela si isprati svoj obraz koji ti je već isprljan vani. Cijelo vrijeme mu odgovaraš u nekim šiframa, on te pita nešto, a pazi koji je tvoj odgovor. Cura koja ima nekog dečka koji je čeka vani bi mu rekla: 'Ervine, između tebe i mene nikad neće biti ništa', a ti si mu rekla:' Ervine, ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to'", rekla je.

Potom su se počele nadvikivati i unositi jedna drugoj u lice.

"Što tebe boli dupe za to", vikala je Barbara.

"Jadna, toliko su iskompleksirana i toliko ti imponira da budeš neka pička na koju će netko drkati", derala se Stefani.

Potom se okomila na Barbarine umjetne trepavice, a na Tinin komentar da je pljuvala Soraju, potpuno je izgubila kontrolu.

"Ne pljujem ja Soraju, Soraja je za tebe bog. Ti si mala kurvetina koja je došla kraj Soraje, išla s njenom pričom", derala se Stefani, a potom je optužila Barbaru da se prodaje.

"Ti si mene provjerila i gledala moje slike, iskompleksirana štraco, ja znam sve o tebi i to od tvojih ljudi koji se druže s tobom", nastavila je Splićanka, dok ju je Ervin odvajao od Barbare, a Zorica pokušala smiriti. Kad je rekla što je imala, Stefani se udaljila.

"Cura je poremećena", zaključila je Barbara. 

Svađa! Stefani napala Barbaru! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 14. listopad 2015

Pročitajte više