Ljude iznenadile cijene hrane i pića na najpopularnijem glazbenom festivalu: "Ludo"

Foto: Screenshot TikTok

Prije dva dana počeo je najpoznatiji glazbeni festival svijeta - Coachella. Brojni posjetitelji oglasili su se na društvenim mrežama i požalili se na cijene hrane i pića na festivalu. 

Cijene ulaznica kreću se od 499 do 599 dolara (od 468 do 560 eura). Toliko su otprilike koštale i prošle godine. Unilad piše da se nisu mijenjale ni cijene hrane i pića, iako su se posjetitelji već prošle godine žalili da su im cijene previsoke. TikTokerica Jackie Tanti je na društvenoj mreži objavila da je prošle godine dva burrita, kavu i napitak od krastavaca platila 64 dolara (oko 60 eura). Tako je, kaže, bilo i ove godine.

"Ovo je ludo, te cijene su divlje", "To si možeš napraviti doma", pisali su njeni pratitelji u komentarima ispod objave.

@jackietanti $64 for two burritos and cucumber water !! #coachella2024 #coachellacarcamping ♬ original sound - jackie tanti

Na X-u se oglasio još jedan posjetitelj festivala. "Pitate se zašto plaće u SAD-u vrtoglavo rastu? Pa pogledajte ove cijene", napisao je i objavio cjenik pića na kojem se može vidjeti kako bi posjetitelji za duplu votku trebali izdvojiti 28 dolara (oko 26 eura). Coca-Cola, primjerice, košta 8 dolara (oko 7.5 eura).

Još jedan korisnik X-a oglasio se oko cijena na Coachelli. Objavio je cijene pizze i istaknuo da limunada košta 9 dolara (oko 8.5 eura).

"Bolje da ne provjeravate cijene. Samo uživajte", nadovezao se jedan od posjetitelja.

Podsjećamo, Coachella se ove godine u Kaliforniji održava od 12. do 14. travnja te od 19. do 21. travnja. Nastupaju neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice poput Lane Del Rey, Shakire, Sabrina Carpenter, Blur, Ice Spice, Doja Cat, No Doubt...

Pročitajte više