1.4 milijuna pregleda: Ekipu na Oktoberfestu iznenadio iznos računa

Screenshot: TikTok

TIKTOKOM se širi viralni video koji pokazuje koliko košta provod na ovogodišnjem Oktoberfestu u Münchenu, a iznos računa šokirao je ekipu koja se provodila, ali i brojne tiktokere. Naime, tiktokerica @jessie_2101 objavila je snimku na kojoj je pokazala iznos računa nakon posjeta šatoru Kufflers Weinzelt koji je za deset prijatelja iznosio 919.80 eura. 

"Pšenično pivo je jeftinije od obične vode", napisala je tiktokerica uz video, dodajući: "Kupljene su dvije boce vode po cijeni od 10.90 eura. Dva pšenična piva na računu koštaju po 8.70 eura". 

@jessie_2101 Inflation und so 🤣 #wiesn2023 #preise #oktoberfest #münchen #weinzelt ♬ Peter Pan - Julian Sommer & Mia Julia

Snimka je prikupila 1.4 milijuna pregleda, a mnogi su ostali iznenađeni cijenama hrane. Naime, tri porcije fish and chipsa koštaju 102 eura, dok dvije bečke šnicle koštaju 76 eura. 

Podijeljene reakcije 

"Tri porcije fish and chipsa za 102 eura? Je li i more uključeno u cijenu?" napisala je jedna tiktokerica, a druga se nadovezala: "Provela sam 12 dana na hrvatskoj obali za malo ispod 900 eura (hotel uključen u cijenu)."

Međutim, bilo je i onih koji se nisu zgražali nad iznosom računa, a jedna je tiktokerica napisala: "Iznos bi bio znatno manji bez brojnih alkoholnih pića". 

Pročitajte više