Ljude šokirao izgled Simona Cowella: "Lice mu se topi"

Foto: Twitter

BRITANSKI voditelj, producent i poduzetnik, Simon Cowell šokirao je svoje obožavatelje izgledom svog lica. Naime, na službenom Twitteru britanskog Supertalenta objavljen je video u kojem Cowell poziva ljude da se prijave na audiciju za novu sezonu šoua, ali fokus je zapeo na njegovu licu.

U komentarima na Twitteru ljudi su istaknuli kako je njegov izgled zabrinjavajuć, da je pretjerao s botoksom ili estetskim operacijama i da je neprepoznatljiv.

"Ne komentiram tuđe izglede, ali izgleda da se njemu lice topi", napisao je jedan tviteraš, a drugi se priključio s komentarom: "Čini se da je netko zaboravio isključiti Snapchat filtere".

"Izgleda plastično, fejk, nosi li on to masku", pitao se jedan korisnik Twittera. "Gdje su mu nestala ramena i ima tako tanak vrat", primijetio je drugi.

"Ljudi, morate prestati ubrizgavati to s*anje u lice", naglasio je jedan korisnik. "Bože sveti, jedva sam ga prepoznao", samo je još jedan od negativnih komentara.

Inače, Cowell nema problema s tim da govori o estetskim korekcijama i priznao je još kako je 2016. godine počeo s tretmanima jer je želio izgledati mlađe. Izjavio je svojevremeno i kako je jednom toliko pretjerao s botoksom da ga se sin prepao pa je obećao da ga više neće koristiti. 

Pročitajte više