Ljudi jedva prepoznali Jadu Pinkett Smith na fotki: "Mislio sam da je ovo The Rock"

Foto: Instagram

Glumica i voditeljica Jada Pinkett Smith, supruga Willa Smitha, objavila je selfie na kojem ju je malo tko prepoznao. Pozirala je u zimskoj jakni, trenirci, tenisicama i sa sunčanim naočalama. 

X (bivši Twitter) se odmah užario od komentara. Mnogi pišu da nisu očekivali da je Jada na fotografiji, već su pomislili da je u pitanju Dwayne The Rock Johnson ili Fat Joe.

"Jada Pinkett Smith izgledao kao The Rock iz 2012.", "Mislio sam da je to mršaviji Fat Joe", "Fat Joe skočio u trendingu nakon Jadine fotografije", "Pomislila sam da je Fat Joe smršavio, ali to je Jada", "Jada je konačno postala The Rock", "Morao sam zumirati da se uvjerim da je to Jada", neki su od komentara po X-u.

Ona i Will žive razdvojeno zadnjih sedam godina

Jada je imala burnu 2023. godinu. U listopadu je objavila da ona i Will Smith žive razdvojeno posljednjih sedam godina. Jada i Will u braku su od 1997. Na pitanje u kakvom je stanju njihov brak, Jada je odgovorila: "Još uvijek pokušavamo shvatiti."

Šamar na Oscarima bio je glavni skandal 2023.

Također, tjednima je u fokusu bio šamar Willa Smitha Chrisu Rocku na dodjeli Oscara. Mnogi su Jadu krivili za to, no ona kaže da je mislila da je šamar samo šala. "Pomislila sam: 'Ovo je skeč.' Pomislila sam: 'Nema šanse da ga Will udari.' Tek kad se počeo vraćati do svoje stolice, shvatila sam da to nije skeč", dodala je.

Taj šamar joj je, kaže, spasio brak.

"Skoro da nisam ni prisustvovala dodjeli Oscara te godine, ali drago mi je da jesam. Sada to zovem sveti šamar jer su mnoge pozitivne stvari došle nakon toga", rekla je Jada u subotu za Daily Mail i dodala: "Nakon svih tih godina, trebao mi je taj šamar da zaključim da nikad neću ostaviti Willa", zaključila je.

Pročitajte više