Ljudi kažu da će se milenijalci ovih stvari sramiti za 50 godina i da su sulude

Foto: Press

KAKO starimo, neizbježno je da se nekih stvari koje smo učinili ili smo bili u njih umiješani, sramimo. Ovih se dana na Redditu povela rasprava upravo o tome - jedan korisnik pitao je ostale čega će se milenijalci sramiti za 50 godina, za što će im biti žao i za što će biti krivi. Portal BuzzFeed izdvojio je najzanimljivije odgovore. 

"YouTube i TikTok obitelji - možda će nekima biti žao jer podatke svoje djece dijele na internetu. Od imena, fotografija, škola koju djeca pohađaju, kojim se aktivnostima bave... Roditelji stavljaju toliko podataka na internet, meni je to suludo", jedan je od odgovora. 

Drugi korisnik se nadovezao da mu je također suludo što milenijalci maloj djeci odmah kupuju mobitele i tablete. Komentirajući odgoj i djecu, netko je u komentarima napisao da će milenijalci jako žaliti zbog "užasnih imena koja biraju za svoju djecu".

Neki su se osvrnuli i na život općenito. "Žalit će što nisu rješavali egzistencijalne probleme s kojima se suočava čovječanstvo", jedan je od komentara. "Milenijalci će biti krivi što su dopustili ljudima da unište planet", "Bit će im žao što nismo dovoljno brinuli o okolišu", dodali su drugi.

Mnogi smatraju i da će milenijalci u budućnosti shvatiti koliko su društvene mreže imale utjecaj na njihov život. "Mislim da će ih kritizirati zbog utjecaja koje društvene mreže već sad imaju na nas", piše u jednom komentaru. Neki smatraju i da će se milenijalcima kasnije činiti suludo što su partnere upoznavali preko aplikacija za dejtanje.

Pročitajte više