Ljudi nezadovoljni himnom SP-a u Kataru: "Imali ste 10 godina da snimite pjesmu"

Screenshot: Youtube

DVA dana nakon što je objavljena himna FIFA-inog Fan Festivala u okviru Svjetskog prvenstva u Kataru reakcije se ne stišavaju, a čini se da obožavatelji nisu preoduševljeni te "upomoć" dozivaju Shakiru čije su pjesme obilježile prethodna izdanja Mundijala.

Nogometni fanovi nisu impresionirani pjesmom Tukoh Taka koju izvode Maluma, Nicki Minaj i Myriam Fares, a koja će biti jedna od himni Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Na društvenim mrežama su iskazali svoje nezadovoljstvo pjesmom unatoč njenom veselom tonu i kombinaciji stihova na španjolskom, engleskom i arapskom jeziku. 

Zazivaju Shakirin povratak

Na TikToku hashtag "TukohTaka" obiluje snimkama nezadovoljnih korisnika koji su podijelili svoje mišljenje, a mnogi od njih zazivaju povratak Shakire, čija je pjesma Waka Waka bila himna prvenstva u Južnoafričkoj Republici, a pjevačica je nastupila i 2006. u Njemačkoj te 2014. u Brazilu.

"Shakira, pokrenut ćemo GoFundMe kampanju za tvoje suđenje za utaju poreza, samo nemoj dozvoliti da ova Walmart verzija Tokyo Drifta bude pjesma Svjetskog prvenstva", poručio je jedan obožavatelj u viralnom videu na TikToku.

@norisplace The chorus is even worse #tukohtaka ♬ Tukoh Taka - Various Artists

"Bliski istok je imao 10 godina da napravi nevjerojatnu pjesmu za Svjetsko prvenstvo i ovo je rezultat", pisao je drugi nezadovoljni korisnik.

@naw_sir We make such good music and this is what we give 🤦‍♂️ #worldcup #worldcupsong ♬ Tukoh Taka - Various Artists

"Shakira bolje da vrati svoje kukove na Svjetsko prvenstvo jer ovo ne možemo slušati", "Ispričavam se u ime Bliskog istoka", "Pjesma zvuči kao pjevanje moje tetke na vjenčanju", još su neki od komentara nezadovoljnih fanova na pjesmu. Međutim, unatoč kritikama pjesma je za dva dana uspjela prikupiti 9.4 milijuna pregleda.

Pročitajte više