Ljudi se dive stanovima od 20 m2 u New Yorku, Parizu... Pogledajte kako izgledaju

Foto: Instagram

U INOZEMSTVU, pogotovo u napučenim gradovima poput New Yorka ili Pariza, nije nikakvo čudo vidjeti da se iznajmljuje stan od 15 ili 20 kvadrata. Mnogi su skeptični kada vide kvadraturu, jer 20 kvadrata stvarno je malo, no ovaj profil na Instagramu dokazat će vam i da minijaturni stanovi mogu imati sve potrebno za život, a pritom izgledati predivno. 

Manji stanovi su sve popularniji

Instagram profil pod nazivom @tiny.flat objavljuje fotografije stanova čija kvadratura je do 50 m2, a uređenje interijera je moderno. Fotografije stanova na tom profilu su iz raznih dijelova svijeta, od Milana, Sankt Petersburga, Moskve, Pariza, Hong Konga do glavnog grada Tajvana.

Odlučili smo vam pokazati kako kod njih izgledaju stanovi čija veličina je do 20 kvadrata. U takvim stanovima koji se iznajmljuju ili prodaju u inozemstvu raspored prostorija je vrlo jednostavan - malena kupaonica koja sadrži kadu ili tuš, umivaonik i WC školjku, malena kuhinja spojena s dnevnim boravkom, a vrlo je česta i galerija na kojoj se nalazi veliki bračni krevet. Cijene nisu navedene.

Manji stanovi sve su popularniji. TikToker Caleb Simpson je prošle godine objavio video stana od 8 kvadrata, no umjesto zgražanja dobio je pozitivne komentare, a video je skupio gotovo 50 milijuna pregleda. 

@calebwsimpson

Coolest tiny apartment ive seen to date!

♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Pročitajte više