Ljudi se rugaju natpisu iz Dalmacije zbog gramatičke greške, biste li je uočili?

Foto: Facebook

NATPIS iz Dalmacije postao je hit na Facebooku zbog gramatičke greške, nakon što je fotografija objavljena na popularnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

"Obogatiboga", napisao je admin stranice uz fotografiju za koju nije jasno gdje je nastala, no koja je izazvala brojne reakcije. Jeste li odmah primijetili grešku?

"S obzirom na situaciju, PODRAZUMLJEVA se da bude 1 po 1. SUMLJAM da bi ikako drugačije bilo ispravno. Šteta šta još uvik ima onih koji to NERAZUMIJU", jedan je od komentara koji je dobio najviše lajkova. "Ćisto sumljam da je ovo gramatićki netoćno", još je jedna od reakcija.

No bilo je i onih koji su razmišljali drugačije. "Ja sam razumjela šta piše. To je dovoljno u ovim prilikama", pisali su neki.

Inače, na popularnoj Facebook stranici na dnevnoj bazi svjedočimo kako se Dalmatinci nose s pandemijom koronavirusa te kako se prilagođavaju mjerama zaštitnog stožera. Muškarac u Splitu tako je ispred dućana čekao s ronilačkom maskom, dok je hit danas postala i snimka žene koja je pokazala kako se opremila za izlazak iz sigurnosti svog doma.

Pročitajte više