Ljudi se sprdaju s kovanicom princa Williama zbog jednog detalja

Foto: EPA

LIK PRINCA WILLIAMA, koji će se povodom njegovog 40. rođendana naći na kovanici od pet funti, izazvao je komentare na društvenim mrežama zato što princ na kovanici ima više kose nego u stvarnom životu.

Jedna je korisnica Twittera jedno do drugog stavila dizajn kovanice i izrezanu fotku princa iz istog poluprofila, a uz objavu je napisala: "Tko god je gravirao ovu kovanicu bio je tako drag da Williamu da malo više kose nego što je zapravo ima!"

"Toliko više kose od onoga s čime trenutno hoda uokolo", "Ovo je inflacijski novčić – s ekstenzijama u kosi", "Tko je tip kojeg su uzeli za predložak", "Kovanica zapravo više liči na Paula Newmana", samo su neki od komentara poslovično duhovitih, ali i zajedljivih Engleza.

Jedan je pak korisnik napisao kako je lice na kovanici šire te kako uopće ne može prepoznati da je riječ o princu Williamu.

Inače, princ William će rođendan proslaviti 21. lipnja, a tim će se povodom na kovanici naći drugi put. Prvi je put njegov lik ugraviran, skupa s likom Kate Middleton, povodom njihovog vjenčanja 2011. godine.

Pročitajte više