Ljudi se zgrozili kad su vidjeli kako nastaje čokolada: "Nikad je više neću pojesti"

Screenshot: TikTok

MNOGI vole jesti čokoladu, ali jeste li ikad vidjeli kako ona nastaje? Tiktokerica Sophia Rose pokazala je kako izgleda mahuna kakaa u snimci koju je pregledalo više od 1.6 milijuna ljudi. Mnogi su poručili da više nikad neće jesti čokoladu nakon što su pogledali njezin video.

@sophiargreb chocolate seeds #chocolate #cacaopod ♬ original sound - Tik Toker

U videozapisu se vidi kako Sophia uzima mahunu kakaa, uklanja vrhove i peče ih. "Ovo je prekrasna mahuna od kakaa i napravit ćemo prženi kakao u zrnu. Unutra su sjemenke koje imaju slasno slatku bijelu presvlaku", ispričala je dok je drobila kakaova zrna.

"Mislio sam da je to neko gadno morsko stvorenje"

Prvo je prerezala i očistila kakaovac, a zatim je prikazala kako izgledaju plodovi. Osim što su srednje veličine i mekani, ljude je šokiralo što su prekriveni bijelom sluzi, za koju je Sophia u odjeljku za komentare objasnila kako je jako slatka.

"Zašto sam mislio da je to neko gadno morsko stvorenje?", "Ja sam mislio da je to nekakvo čudno jaje", "Mislim da čokoladu više nikad neću staviti u usta, hvala", "Kako je netko nekad ovo ugledao i pomislio da bi se moglo jesti? Bio je u pravu, ali kako?" samo su neki od komentara.

Pročitajte više