Prekidi i loši pokloni: Ovo su najgore stvari koje su se ljudima dogodile na rođendan

Screenshot: YouTube

ROĐENDAN bi trebao biti onaj jedan dan u godini kad je sve savršeno, a vi ste veseli, nasmijani i okruženi prijateljima koji slave vaš dan i poklanjaju vam lijepe stvari. No, kako to već ide, stvarnost je često puno drugačija od naših želja i maštanja, a najbolji dokaz tome su ove priče koje je podijelila ekipa na Redditu.

Neke su smiješne, neke tužne, a neke zaista bizarne.

Objava roditelja

 "Moji su roditelji odlučili da će na moj 17. rođendan objaviti svima kako se razvode", napisala je jedna korisnica. Dobar tajming, zar ne?

Propalo iznenađenje

Jedan je korisnik ispričao kako ga je njegova djevojka odlučila iznenaditi te je isplanirala rođendansku zabavu. Jedini problem? Nitko se nije pojavio. Ups.

 

Tužni oproštaj

"Moj pas je dugo bio bolestan, a veterinar mi je baš na moj rođendan rekao da ga moramo uspavati. Imao sam dobrog šefa koji mi je dao slobodan dan. Otišao sam kući i obavio sve kako bi moja šašava maza otišla u miru. Bila je to jedna od najtežih stvari koje sam morao učiniti u životu."

Poklon za pamćenje

"Roditelji su mi za rođendan poslali ček na 32 centa koja su dobili od neke dionice. Poštanska marka koštala je više od poklona. Čisto da se zna, bratu su te godine darovali skupi MP3 player", napisao je jedan razočarani reditaš.

 

Jedan za dva

"Čovječe, moj rođendan je malo prije Božića pa uvijek dobijem samo jedan poklon. Moja braća uvijek dobiju dva različita poklona. Ne bi bilo strašno da je taj moj poklon nešto veći od njihovih, ali nije. Samo dobijem poklon manje, za razliku od moje braće."

Kuc-kuc

"Bivši me ostavio na moj rođendan, i to pomoću kuc-kuc vica" napisala je jedna reditašica. Kad sam pitala: 'Tko je?', odgovorio mi je: 'Singl.' Pitala sam: 'Singl, tko?', a on mi je odgovorio: 'Singl ti.'"

 

Eh, taj Pariz

"Otišao sam sa svojom djevojkom u Pariz kako bih nastupao u jednom kazalištu. Bilo je to moje prvo putovanje u Pariz i prvi nastup u većem kazalištu", ispričao je jedan korisnik.

"Ispalo je da nitko nije došao na predstavu. Dok sam išao po djevojku, slomio sam palac na ulici. Posvađali smo se i prekinuli. Mislim da me Pariz mrzi."

Muk u razredu

Jedna je korisnica ispričala anegdotu iz školskih dana koja joj se kao tinejdžerici urezala u sjećanje.

"Moj je prijatelj rekao učitelju da imam rođendan. Učitelj je rekao učenicima da mi zapjevaju Sretan rođendan. Nitko nije pustio ni glasa, osim učitelja i mog prijatelja."

 

Poziv za vojsku 

"Dobio sam poziv za vojsku", kratko je napisao jedan korisnik.

Pročitajte više