Ljudi su iznenađeni pravim imenom Willa Smitha: "Ne mogu vjerovati da se tako zove"

Foto: EPA

Objava Jade Pinkett Smith u kojoj čestita rođendan Willu Smithu podigla je prašinu na društvenim mrežama. Naime, Jada je u objavi spomenula njegovo pravo ime, a sudeći po reakcijama, mnogi nisu znali da se tako zove. Glumac je postao slavan u seriji The Fresh Prince of Bel-Air 1990-ih i brzo je postao poznato ime u Hollywoodu. Dok ga svi prepoznaju kao Willa, mnogi ne znaju da to nije njegovo pravo ime te da nije skraćeno od imena William.

U emotivnoj poruci svom suprugu, Jada je podijelila njihovu fotografiju s djecom Willow, Jadenom i Willovim sinom iz braka sa Sheree Zampino, Treyem. Svi su bili u bijeloj odjeći dok su se smiješili na obiteljskoj fotografiji, a Jada je započela svoju poruku Willovim pravim imenom - Willard.

"Tako mi je drago što si rođen na današnji dan. Bez tebe ne bih doživjela najveću radost svog života... ljubav naše obitelji. Na ovom božanskom zadatku kojim smo izabrali da hodamo zajedno, zahvalna sam za izvore smijeha duž tragova suza koje smo podijelili", navela je. Mnogi su potom na društvenim mrežama iskazali svoje čuđenje oko toga da se glumac ne zove William.

"Upravo sam danas saznao da je puno ime Willa Smitha Willard, a ne William", "Smithovo prvo ime je Willard?!", "Nema šanse da se Will Smith zove Willard", bili su samo neki od komentara na objavu.

Pročitajte više