Ljudi tvrde da su ovi badići toliko vulgarni da ih treba cenzurirati: Gdje su gaćice?

Foto: Instagram

BREND FashionNova veoma je popularan među fashionisticama i influencericama diljem svijeta, no dio kupaca smatra da su - vulgarni.

Naime, na društvenim mrežama dio kupaca se žali da su novi modeli badića ovog brenda toliko minijaturni da bi ih trebalo cenzurirati. Brend iz Los Angelesa novu je ljetnu kolekciju predstavio na Instagramu pred svojih 18 milijuna pratitelja, a reakcije nisu izostale.

"Imam osjećaj da bi ovo trebalo biti cenzurirano", "Gaćice bi nestale da ih obučem", "Vi mora da se šalite", "Jesu li gaćice slučajno naopako?", "Ove gaćice su definitivno premalene", pišu korisnice Instagrama u komentarima.

Inače, Fashion Nova nosi titulu brenda "koji mrzi čitav modni svijet". Američki brend u dizajnerskim krugovima posprdno nazivaju "modnim McDonald'som" jer je najpoznatiji po povoljnim kopijama dizajnerskih krpica, koje nerijetko nastaju u ekspresnom roku, zbog čega ih često tuže luksuzni brendovi.

Također, svojim komadima često izazovu buru na društvenim mrežama. Za jedan njihov badić kupci su ih optužili da su gaćice toliko oskudne da se modelu vidi spolni organ.

 

Pročitajte više