Ljudi umiru od smijeha na vladin vizual: "Čije se to dijete igralo? Mali od rođe?"

Foto: Twitter

MNOGI su se danas nasmijali kada je vlada Republike Hrvatske objavila vizual kojim obilježava deset godina u Europskoj uniji. Na vizualu su kovanice eura, Pelješki most, hrvatska zastava, europske zvjezdice, a na hrvatskom, slovenskom, njemačkom i engleskom je napisano "slobodan prolaz". 

Uz to, vlada je nabrojala što se sve u državi dogodilo otkako je Hrvatska primljena u Europsku uniju. Tu su nabrojali, između ostalog, ulaganja diljem Hrvatske, najveću zaposlenost te rast plaća i mirovina. Ispod tvita vlade Republike Hrvatske, ali i ispod članaka hrvatskih portala o vizualu, skupila se hrpa komentara. 

"Treba li vam grafički dizajner? Ja se javljam", "Kaj vam je kćer radila plakat?", "Očito nije bilo potpora za dizajn", "Je l' se vi ovim hvalite?", "Čije se to dijete igralo dizajnom ovog plakata? Mali od rođe?", "Vizual radio od Joze sin za 5000 eura?", "Ovaj koji je radio plakat sigurno je kupio diplomu u Hercegovini. Izgleda kao prije 50 godina kako su pravili plakate", neki su od komentara ispod vizuala.

Pročitajte više