Ljupka Gojić Mikić dobila na sudu: Nadam se da je ovo škola za sve

Foto: Instagram

LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ progovorila je o tužbi koju je podigla protiv osobe koja je kopirala njenu modnu marku. Sud je donio odluku u korist Ljupke.

"Jedino to što te može frustrirati je da ti nešto platiš, zaštitiš se, a netko se i dalje usuđuje to raditi i onda kreće ta neka borba da ti uopće nekoga preodgojiš i naučiš da se to ne može samo tako i da će biti kažnjen za to. Ja se samo nadam da je to škola za sve", rekla je najuspješnija domaća manekenka za IN Magazin.

Otkrila je i da njena kći Mila ima disleksiju i disgrafiju.

"Mi smo to skužili još u Japanu dok je išla u vrtić. Način na koji je držala olovku je skroz drugačiji od ostale djece. Ono što je super da su ta djeca, ljudi općenito koji imaju disleksiju i disgrafiju, da su jako, jako kreativni i imaju neke svoje kompenzacijske vještine koje te iznenade i ostaneš u šoku", zaključila je te dodala da bi voljela da njene kćeri imaju priliku upoznati svijet kao što je to imala ona kroz manekensku karijeru.

"Sad da moram ići baš bi me vodilo to da hoću priuštiti curama ono što sam ja imala od 13. do 35. godine. Da upoznaš svijet, da ga se ne bojiš, da si sretan, da naučiš nešto jer smatram da je to najveća i najbolja škola u životu", zaključila je.

Pročitajte više