Ljupka Gojić Mikić o Zagrebu: "Smrad ovog grada nam digne glavu..."

Foto: Patrik Macek/Emica Elvedji/Pixsell

LJUPKA Gojić Mikić ljuti se na gradske vlasti u Zagrebu. Nakon što je Grad prošle godine naložio uklanjanje terase njezine slastičarnice, bivša manekenka sada se žali na smrad u gradu. Ona je na Instagramu objavila fotke novog murala na križanju Masarykove i Preradovićeve ulice i kritizirala gradske vlasti.

"Doslovno nas tjerate da svi gledamo u pod... Ali smrad ovog grada nam digne glavu da ipak vidimo iz kojeg smjera smrdi", napisala je uz fotku murala.

Ljupka kaže da poštuje umjetnike i umjetnost, no da ne poštuje "one koji kamufliraju svoje neznanje koristeći umjetnike". 

"Prihvatit ću ovo samo ako gradonačelnik i ekipa imaju neki prosvjed tamo kao nekad pa misle da će im uz ove boje biti lakše i ljepše", zaključila je.

Prošle godine morala maknuti terasu slastičarnice

Bivša manekenka prošle je godine negodovala zbog odluke Grada. Naime, terasa njene slastičarnice se, osim uz zgradu, prostirala i na parkirnim mjestima s druge strane nogostupa.

Iz grada su dobili upozorenje da taj dio terase moraju ukloniti, a Ljupki nije bilo jasno zašto. Iako su postupili po nalogu, bivša manekenka je ukazala na to da se vlast ne brine o nekim drugim dijelovima iste četvrti.

Pročitajte više