Ljupku Gojić razbjesnio račun koji je njezina prijateljica platila u Zagrebu

Foto: Instagram

LJUPKU GOJIĆ MIKIĆ u Zagrebu je posjetila prijateljica iz dalekog Japana u kojem je donedavno živjela i naša nekad najuspješnija manekenka. Ono što se Ljupkinoj prijateljici dogodilo tijekom vožnje taksijem bivšu manekenku je toliko razbjesnilo da je odlučila to podijeliti na Instagramu.

"Prvi put sam ju pustila samu po najdražem gradu.. od Glavnog kolodvora do Knežije taxi je platila 140 kn! Mi smo sramota planete Zemlje!" napisala je Ljupka uz fotografiju prijateljice.

Njezina objava odmah je izazvala brojne reakcije. "Zato nam i je tak kak je nažalost", "Stigla meni familija iz Makedonije '97. na svadbu. Od autobusnog kolodvora do željeznickog (glavnog) ravno 100 eurića. Prestrašnoooooo!!!!", "Nažalost, često se sramim", "U Zadru te traže za 10 minuta vožnje od aerodroma do grada od 500-800kn 😳😳😳... nekad me baš sramota!", "Ništa novo @ljupkagojicmikic. Prijateljica mi dođe u posjetu i taxi od autobusnog kolodvora do Cvjetnog naselja plati 220 kn (naravno, bez računa)", pisali su Ljupkini pratitelji.

Oglasila se i pjevačica Nika Antolos.

"Poznato...😔Prvi put kad sam u Zagreb došla, vozio me cijelim Zagrebom (trebala sam od glavnog autobusnog do Kvatrića) i naplatio 320 kn...", napisala je ona.

Pročitajte više