Lorena Ćavar: Na svom glamuroznom vjenčanju odjenut ću nekoliko vjenčanica

RIJEČANKA Lorena Ćavar, jedna od najzaposlenijih hrvatskih manekenki, angažirana je na izradi novoga kataloga modne kuće Sposa kojim će se prikazati kolekcija od preko četrdeset modela rađenih od najfinijih tkanina i inspiriranih veselim i razigranim 70-im godinama. "Nisam za visoku modu i prestižne svjetske  modne tjedne. Ja sam komercijalni tip i volim snimati reklame", kaže Lorena koja planira i neke inozemne komercijalne angažmane, na koje je prije gledala s velikom dozom skepse.

"Sada mi je lakše jer sam se izgradila i kao osoba i kao model. Van bih išla samo na snimanja, ali ne bih se selila", dodala je, a jedan od razloga zbog kojih ne želi napuštati Hrvatsku je i dečko s kojim je u vezi tri i pol godine. Iako ga još ne planira, Lorena vjeruje da će njezino vjenčanje jednoga dana biti jako glamurozno i to ponajprije zbog toga što bi se teško mogla odlučiti za samo jednu vjenčanicu. "Toliko sam ih u životu nosila da mi je jako teško reći u kakvoj se vidim. Odjenula bih ih nekoliko", rekla je.

"Ne odustajem od voditeljskog posla"

Ćavar se okušala i u televizijskim vodama vodeći nagradnu igru u sklopu emisije HNL, no taj pokušaj je neslavno završio. "Ni tada, a ni sada me ne zanima nogomet i zbog toga se nisam uspjela naći u cijeloj priči. Više se vidim u nekoj lifestyle koncepciji", objasnila je manekenka koja ne odustaje od voditeljskog posla, a otkrila nam je i kako upravo teku pregovori oko angažmana na jednoj hrvatskoj televiziji.

Lorena trenutno uči jezike, točnije francuski i ruski, a pored nje, na snimanju kataloga za Sposu angažirane su Miss Universe Sarah Čosić, Miss Hrvatske Ivana Vasilj i Anita Dujić, bivša Miss turizma i djevojka Ivana Veljače, Jeleninog brata.

Pročitajte više