Što se događa s Linkin Parkom? Član benda nema dobre vijesti za fanove

Foto: EPA

MIKE SHINODA, član legendarne grupe Linkin Park, otkrio je planove vezane za budućnost benda.

Glazbenik je s fanovima pričao tijekom streama na Twitchu gdje je otkrio što se događa s bendom, koji je prestao snimati i nastupati nakon smrti frontmena Chestera Benningtona.

"Jedina vijest vezana za Linkin Park je to da svakih par tjedana pričamo. Razgovaram s ekipom ili dijelom ekipe. Nema turneje, nema nove glazbe ni albuma u pripremi. To je to što želim reći i želim da znate da se to neće dogoditi. To je sve što ću trenutno reći i to govorim zato što svaki put kada bend nešto izjavi ili napravi, svi počinju pumpati priču o bendu, a ne želim da to radite jer samo ćete se razočarati. Ne radite to."

Što s frontmenom?

Inače, 2019. pojavila se vijest da grupa traži novog frontmena, ali Shinoda je izjavio: "To mi nije cilj. To je nešto što se mora dogoditi prirodno, a ako pronađemo nekog tko je odličan i mislimo da će se uklopiti, mogu vidjeti da s nekim surađujemo. No to neće biti zato što želimo zamijeniti Benningtona jer ne želim se osjećati kao da ga zamjenjujemo."

Nedugo nakon toga ponovio je da ne traže pjevača te da ne želi ništa predviđati, nego pustiti stvari da se razvijaju same od sebe.

Pročitajte više