Lothar Matthaus ipak se želi pomiriti s nevjernom suprugom

NAKON što puna dva tjedna nije punio medijske stupce, Lothar Matthaus, ponovno se pojavio na naslovnicama tabloida. Ovaj put, piše njemački Bild, Matthaus se vratio u Njemačku gdje se susreo s Lilianom Chudinovom, od koje se trenutno razvodi.

Iako je izjavio da je njihovom braku zaista došao kraj te da su krenuli svatko svojim putem, čini se kako se legendarni nogometaš još uvijek nije pomirio s činjenicom da je ostao bez supruge pa je pokušava vratiti uz pomoć bračnog savjetovanja.

Jedan od načina da izgladi nesuglasice s ukrajinskom manekenkom navodno je i pisanje mana na papiriće, pa je tako Lothar za Lilianu napisao da je zaboravljiva, djetinjasta, da previše pije i tulumari, laže, te još desetak njezinih slabosti koje želi da u budućnosti popravi.

Podsjetimo, supruga Lothara Matthaüsa viđena je na jahti gdje je uživala u strastvenim poljupcima s nepoznatim čovjekom. 22-godišnja Liliana s neznancem je otputovala na Sardiniju, no suprugu je rekla da ide na "poslovni put". Začuđuje to što se manekenka uopće nije skrivala, već je ljubila i grlila svog ljubavnika ne mareći za poglede znatiželjnika.

Pročitajte više