Lovro i Saša demantiraju vezu s Frankom Batelić: Ona je uvijek za grljenje, ali na prijateljskoj bazi

FRANKA BATELIĆ koju je Index snimio tijekom noćnog provoda s mladim Varaždincem Lovrom, nije u vezi s njim, niti s njegovim prijateljem Sašom iz Voodoo Lizdardsa, iako je u njihovom društvu provela cijelu noć. Menadžer mlade pjevačice, Siniša Bevanda, rekao nam je da su Franka i Lovro samo dobri prijatelji te da zagrljaji u zagrebačkom klubu Gjuro 2 ne znače ništa.

"Te je večeri srela oko tisuću prijatelja i s tisuću prijatelja se izgrlila"

"Nije dugo bila vani i srela je puno ljudi koje nije dugo vidjela. Te je večeri srela oko tisuću prijatelja i s tisuću prijatelja se izgrlila", rekao nam je Siniša. "Uostalom, Lovro je dečko Frankine prijateljice", dodaje. U klub je Franka stigla u društvu prijateljica, a Lovro je, kako je sam obznanio, "došao zatvoriti Gjuru" u društvu svog dobrog prijatelja, bubnjara Voodoo Lizardsa, Saše Mačeka. Lovro Krčar, također nam je demantirao da ima bilo kakve veze osim prijateljskih s Frankom, ali nije želio ništa više komentirati pa niti to da je navodno u vezi s njenom prijateljicom.

 "Dosta mi je da se Franki nameću dečki"

Saša Maček apelira na sve medije da se prestanu baviti ljubavnim životom lijepe pjevačice te tvrdi da je ona slobodna. "Dosta mi je da se Franki nameću dečki. Ja kao njen prijatelj tvrdim da ona nema dečka i slobodna je. Trenutno joj je najveći prioritet upis na fakultet", rekao nam je Saša kojeg se prije povezivalo s pjevačicom, ali on joj je također, samo jako dobar prijatelj. "Ja i Franka nemamo ništa. Jako smo si dobri prijatelji i nismo nikad imali ništa skupa", izjavio je bubnjar Voodoo Lizardsa koji je ujedno i najbolji prijatelj Lovre Krčara. "Franka je jako zabavna cura i uvijek je za grljenje. Nije ništa loše u tome što se grlila s Lovrijem i sa mnom, sve je to na bazi prijateljstva", ispričao nam je Saša i još jednom zamolio da se ljepoticu "ostavi na miru".

Pročitajte više