Luciano Plazibat i Antonija Šola kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin u finalu TLZP-a

Foto: Press

U finalu showa Tvoje lice zvuči poznato prvi zajednički nastup odradili su Luciano Plazibat i Antonija Šola. Za svoj duet odabrali su Dinu Merlina i Vesnu Zmijanac, odnosno pjesmu Kad zamirišu jorgovani. Luciano je utjelovio Vesnu, a Antonija Merlina.

"Želim vam zahvaliti. Antonija, i dalje ostani divna i topla duša koja piše prekrasne pjesme. Tebi, Luciano, puno sreće i da ostaneš i dalje ovako radostan i sretan i ne mijenjaj se", rekao im je nakon nastupa član žirija Mario Roth. "Mislim da je ovo dobar duet, ona je tebi bila sigurno odličan mentor, zaista ste nas vratili u neka vremena kad je podrška kolega bila bitna. Tad je podršku Merlinu dala Vesna i evo gdje je danas", nadovezao se Enis Bešlagić.

"Pazi kakav ćeš primjer biti"

"Ti sad imaš puno pratitelja i moraš paziti kakav ćeš primjer biti tim mladima i toj djeci", upozorio je influencera Plazibata, koji je na kraju nastupa zahvalio Šoli.

"Ja Antoniju pratim od malih nogu i velika mi je čast dijeliti s njom pozornicu. Da je netko rekao malom Luci da će pjevat sa Šolom, ne bi vjerovao", rekao je. "Hvala, Luci, puno mi to znači, ali ja samo želim pozdraviti svoju obitelj koji nisu danas ovdje, ali i zaručnika Marija", odgovorila mu je ona i pozdravila zaručnika koji je sjedio u publici.

Inače, za pobjedu se u showu večeras bore Alen Bičević, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonia Dora Pleško. 

Pročitajte više