Lucija Lugomer pokazala trbuh tjedan dana nakon poroda: "Ništa mi nije jasno"

Foto: Instagram

TJEDAN dana nakon što je rodila sinčića Leona, plus size manekenka Lucija Lugomer na Instagramu je pokazala kako joj izgleda trbuh. 

Uz fotografiju je napisala opširnu objavu u kojoj je objasnila kako se osjeća i koliko joj se život promijenio. 

"Ništa mi nije jasno. Apsolutno ništa. Znam samo da sam oličenje strahopoštovanja. Doslovno. Prema njemu, prema sebi, prema vremenu i prema životu općenito. Ne znam hoće li me itko od vas razumjeti ali eto, nadam se da ću barem nekome svojim primjerom pomoći. Nesigurna sam bez obzira što je moja priča gotovo savršena. Savršena trudnoća, savršen porod, savršeno zdravo dijete, čitav, dobar, predivan...a ja u raspadu sistema. Svega me strah. On je bio tu do prije sedam dana. Sedam dana!!! Sada ponovo mogu spavati na trbuhu, a ovo malo što zaspim budim se u strahu da ga ne zgnječim - moga trbuha više nema. Moje žgaravice više nema. Bademe mogu baciti. Ovih dana nisam se mogla sjetiti jesam li zube oprala, a noge sam uspjela obrijati bez pauze od svakih pet sekundi. Sve je drugačije. Iz same srži - nadalje. Ali, stan nikada ljepše nije mirisao. Dnevni boravak nikada nije bio u ljepšem kaosu. Sunce nikada nije ljepše sjalo. Satima bi mogla samo gledati u njega, a moje suze nikada nisu ljepše isle uz moj osmjeh.
Ovo nije post u kojem se treba primijetiti samo ono vizualno već neka nam bude podsjetnik koliko nam nešto može faliti stoga uživaj u tome koliko god možeš. Lijepo je kada to primijetiš. Lijepo je kada to cijeniš. Lijepo je kada znaš da uživaš sada. Ne sutra. Ne prekosutra. Sada. SADA. Sad nam je najljepše ljudi moji, sada", napisala je Lucija uz fotku. 

U komentarima su se javile i mnoge druge mame koje su joj pisale da razumiju kako se osjeća. 

"Divno je sve to, čudo pravo"; "Ja sam se dva tjedna privikavala na 'prazan trbuh', bojala se dotaknuti... falio mi ispočetka ludo", "Prošla sam sve to četiri puta, al kada žene pišu o tome ponovo sam bez daha", bili su neki od komentara. 

Lucija je svoju trudnoću dokumentirala na Instagramu na kojem je prate 132 tisuće ljudi. Rodila je na Valentinovo, a već je idući dan objavila i prvu fotografiju sa sinčićem

Uz nju je u rađaonici bio suprug Danijel Grlić kojem je također posvetila emotivnu objavu. 

"Danijele, ti si sada taj heroj jer ljubav između djeteta i oca je također posebna i to ne smijemo zaboraviti govoriti. Često se od njih očekuje da budu čvrsti, hladni, ozbiljni… A ustvari i oni uče biti najbolji što mogu i znaju i to vrlo često s velikim upitnikom iznad glave koji se iz nekog razloga ne bi smio priznati", napisala je tom prilikom. 

Pročitajte više