Pogledajte što su poznati Hrvati pisali o propalom restoranu junakinje Živog zida

Foto: Facebook

MARTINA JOHNSON ŽUPANIĆ, žena koja je gotovo preko noći postala najpoznatija Hrvatica zahvaljujući svom videu o porezu na nekretnine, koji je dosad pregledan više od 800.000 puta, bila je vlasnica street food restorana ChevapRolls u zagrebačkoj Gajevoj ulici. Otvorenje njezinog restorana domaći lifestyle portali popratili su biranim riječima, poput "svoju ponudu osmišljaju baš na konceptu različitih zalogaja gdje odjednom možete dobiti svu punoću okusa".

Nešto više od godinu dana kasnije, ChevapRolls je zatvorio svoja vrata, ovog puta bez medijske pompe. Prema riječima vlasnice, presudili su im radovi u Gajevoj koji su trajali mjesecima, no na društvenim mrežama sve je više svjedočanstava zaposlenika restorana koji tvrde da mjesecima nisu primali plaću.

Sudeći po recenzijama nepoznatih ljudi, jedan od razloga ključa u bravi mogla bi biti i loša usluga. Poznati Hrvati s druge su strane potpuno zadovoljnio uslugom, a primjerice Snježana Mehun imala je samo riječi pohvale.

"Fantastična usluga, inovativan pristup fast food hrani, uvijek nešto novo na menu! Uistinu prava reklama za TZ Zagreba! Oduševili su me chevaprollsi i cheessrole napravljene po popularnom ali već dosadnom cheescaku. Bravo samo naprijed", napisala je ona.

Složila se i Danijela Dvornik.

"Evo, danas sam svratila kod vas, onako slučajno i uzela porciju vaših ćevap -rolica i moram vas pohvaliti jer su rolice zaista super. Ono što me najviše oduševilo a što me kod klasičnih ćevapa najviše "smeta" jest što se najedem i mesa, luka i masne lepinje,i nakon toga nemam volje za ništa od sitosti i težine na stomaku. A ove vaše ćevap-rolice, su zaista pogođene, ukusne i taman! Krumpirići također kao i umaci! Sve pohvale majstoricama! Vidimo se", napisala je.

Zadovoljan je bio i Domagoj Jakopović Ribafish.

"Prekrasne vlasnice, sjajna klopa, vrhunsko pivce - tko ne dođe probati, bolje da mi na oči ne izlazi!", komentirao je. 

Pročitajte više