Lucija Zaninović je trudna, otkrila je i simbolično ime koje će dati bebi

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

LUCIJA ZANINOVIĆ ponovno je trudna.

32-godišnja taekwondoistica i njezin suprug, poduzetnik Nal Kuzmanić, drugo će dijete dobiti na ljeto, a Lucija je na društvenim mrežama otkrila da je riječ o djevojčici. "Mommy to be... Na ljeto nam stiže mala curica", napisala je sportašica na Instagramu.

"Nije bilo dvojbe oko imena. Dječak bi bio Marin, djevojčica Marina, po mome tati", rekla je za Story te tako otkrila da već imaju spremno i ime za kćerkicu. "Planirali smo bebu jer nismo željeli veliku razliku u godinama između nje i Ervina i mogu reći da sam priželjkivala upravo djevojčicu. I Nal je, naravno, bio presretan kada sam mu rekla sretne vijesti", rekla je Lucija i otkrila da oduševljenje roditelja baš i ne dijeli njihov sinčić Ervin.

"Još ga privikavamo na to da će dobiti sestricu. Mali je još pa teže ide. Ne pada mu lako što će me morati dijeliti, za njega je mama samo njegova", priznala je.

"S mučninama sam imala problema prva tri, četiri mjeseca, sada je lakše. Što se apetita tiče, tu sam imala puno sreće. Upravo zbog tih mučnina nisam imala želju za hranom pa nisam ni nakupila kilograme. Sada mi se, pak, gadi sva brza hrana, jako mi smrdi. Što se prehrane tiče, jedem kao i obično", dodala je.

Trostruka europska prvakinja u taekwondou sina je rodila 2017. godine, a iste godine rodila je i njena sestra blizanka Ana. Obje su se i udale iste godine - Lucija u svibnju, dok je njena sestra Ana sudbonosno da Duji Đapiću rekla mjesec dana kasnije. 

Pročitajte više