Lucky Bitch - odgovor Tatjane Dragović na ono što nas toliko zanima

TENISAČ i manekenka opet su omiljena meta paparazza, od kojih su prije nekoliko mjeseci "pobjegli" u SAD kako bi izgladili ljubavne razmirice, a lijepo su vrijeme odlučili iskoristiti za šetnju Jarunom i kavu s Tatjaninim prijateljicama i bivšim kolegicama, Ivom Balaban i Kristinom Smoje. Prema tvrdnjama njihovih prijatelja, preljub koji je prošle godine uzdrmao njihov život i završio na naslovnicama novina polako odlazi u prošlost, ali par se neće još dugo prešetavati po Zagrebu - najesen se navodno vraćaju u Los Angeles, u kojem su kupili raskošnu vilu.

Kratki boravak u Los Angelesu itekako je koristio supružnicima Goranu Ivaniševiću i Tatjani Dragović, koji se od povratka u Zagreb na oči javnosti i objektive paparazza ne odvajaju jedno od drugog. Iako su u Los Angelesu trebali ostati duže, po Goranovim riječima, "dok se situacija malo ne smiri", boravak su naglo skratili jer su odlučili prodati stan u centru Zagreba i uz pomoć prijatelja pronaći pravi dom u Americi.

Za stan u Dalmatinskoj ulici vežu ih brojne ne baš lijepe uspomene - paparazzi su im kroz prozor fotografirali djecu, ulaz zgrade je netko prolio fekalijama, a Ivanišević je ispred stana fotografu razbio fotoaparat palicom za golf.

Happy end za bivši ljubavni trokut?

Začudo, i Vanja Halilović se "medijski smirila", i prestala biti udarna hrvatska preljubnica. Zapravo nikad nije dala pravu izjavu o preljubu i tome kako je gradom hodati uz znatiželjne poglede koji vole tračeve, ali je itekako boravila na naslovnicama, uz legendarnu, iako unaprijed smišljenu i od urednika odobrenu rečenicu u vlastitoj emisiji: "Pogledajmo o čemu se, osim o meni, pričalo ovog tjedna". Da je, osim medijskoj, i privatnoj vatri u slučaju Ivanišević došao kraj, danas je na Jarunu na jedan način pokazala i Tatjana, noseći majicu koja zapravo sve govori.

M.A.
Foto: Vlatka Hren

Pročitajte više