Luda teorija: Lažirali smrt djevojčice prije 20 godina, a ona je danas slavna pop-diva?

Screenshot: YouTube

RAZNE teorije zavjere nalaze plodno tlo na internetskim prostranstvima društvenih mreža i foruma – to je nešto na što smo već navikli. Ipak, s vremena na vrijeme neke od njih još uvijek uspiju iznenaditi.

Dave Johnson još je 2014. godine napravio video u kojem, kako on tvrdi, dokazuje da je preminula djevojčica JonBenet Ramsey zapravo još uvijek živa i da je danas netko koga vrlo dobro znamo – pjevačica Katy Perry.

Njegovu teorija ponovno dobiva zamah na društvenim mrežama, prenosi US. JonBenet Ramsey je ubijena 1996. godine. Djevojčica je bila poznata kao osvajačica mnogih izbora za ljepotu. Johnson tvrdi da je sve to prevara.

"Nitko nije umro, nitko nije ozlijeđen. Jedina žrtva je bila ime, a to je bilo zato da se dobije nešto, da se postane zvijezda. JonBenet je postala Katy Perry i to je činjenica", uvjeren je Johnson. Njegov je video pogledan više od milijun i 500 tisuća puta.

Njegovi se dokazi uglavnom sastoje u tome da roditelji JonBenet nalikuju na roditelje Katy Perry, a JonBenet i Katy Perry također dijele neke crte lica, ponajviše obrve.

Slučaj ubijene JonBenet do današnjeg dana nije riješen. Iako su bili optuženi i njen brat i roditelji, ništa se nije moglo dokazati. Kao i mnoge misterije, i ova je danas plodno tlo za ovakve teorije.
 

Pročitajte više