Luis Ibanez: Da me cura prevari, napucao bih je u guzu i doviđenja

LUIS IBANEZ je poznat po brzini na nogometnom terenu, a nogometaš je demonstrirao da mu brzo trčanje nije strano ni kad je traka u pitanju. Tu vještinu je pokazao danas na predstavljanju butika specijaliziranog za opremu za trčanje Game 5. Naravno da nogometaš puno trenira, pa nam je otkrio kako provodi slobodno vrijeme i kako se opušta nakon treninga. "Koristim to vrijeme za odmaranje, ili odem u teretanu, odem negdje na ručak, u šoping", rekao nam je nogometaš te dodaje kako mu je kupovanje dobar izbor za utući vrijeme.

"Cura me pusti da izlazim s prijateljima, nije ljubomorna"

Ibanez kaže kako unatoč sportskom stilu života ima vremena i za izlaske. "Volim izlaziti, kad sam slobodan, ili s curom ili s prijateljima. Ona me pusti, ona tada sa svojim prijateljicama izlazi, pa nema problema, nije ljubomorna. Odemo i zajedno često na večere, ili ručkove, provodimo vrijeme zajedno", kaže.

Ibanez i njegova djevojka Matea Alegić u ozbiljnoj su vezi te je poznato da planiraju svadbu kad ona diplomira. "Imamo taj plan da se ženimo kad ona diplomira, ali to još nije ništa određeno. Mislimo na vjenčanje, ali nije još ništa konkretno. Nisam je još zaprosio, a kad budem, to ću normalno obaviti, kao i svi. Trudit ću se da ona bude sretna, onako kako će ona htjeti, tako će biti", kaže. Odlučan je u jednom, prevaru u vezi nikako ne bi oprostio. "Da me prevari, napucao bih je u guzu i doviđenja, ali znam da ona to neće napraviti. Vjerujem u nju, znam s kim sam i znam što ona radi. A ja da nju prevarim, prevario bih sebe. Znam da je ona uvijek uz mene, najbolja mi je pomoć u Hrvatskoj, ne bih to mogao, nema šanse", rekao nam je nogometaš.

Na otvaranju novog dućana bila su brojna poznata lica iz sportskog i javnog života. Kakva se oprema za trčanje nudi došli su vidjeti košarkaši Cedevite i Cibone Lana Banely, Ivana Banfić, Ivana Brkljačić, Domagoj Duvnjak, Adrijana Dejanović te brojni drug, a program je vodila Ivana Mišerić.

Pročitajte više