Luksuz na sve strane: Franka i Vedran vjenčat će se u vili vrijednoj više od 28 milijuna kuna

Foto: Instagram

NAKON proslave osvajanja srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu, Vedrana Ćorluku ovog vikenda očekuje još jedno slavlje, ono svadbeno.

Nakon šest godine veze nogometaš će oženiti pjevačicu Franku Batelić, a nakon ceremonije u mjesnoj crkvi u Rapcu slavlje će se održati u Vili Meneghetti, u kojoj su se vjenčale i Nina Badrić i Severina.

"Osamljeno imanje s rustikalnom estetikom pomiješanom s modernim sadržajima i elegantnim dekorom, svojim gostima nudi personaliziranu uslugu", riječi su kojima se opisuje ovo imanje.

Imanje na kojem se vila nalazi prostire se na 120.000 metara kvadratnih, a okružena je mediteranskom vegetacijom, maslinicima i vinogradima. Izgrađena je od istarskog bijelog kamena, a njena vrijednost procjenjuje se na više od 28 milijuna kuna

U sklopu vile nalaze se restoran, vanjski i unutarnji bazen, vinarija, deset hotelskih soba i 15 rezidencija s vlastitom terasom i dvorištem.

Portal thebookingtruth.com uvrstio je imanje na svoju ljestvicu najboljih turističkih objekata, s impresivnom ocjenom 9,5 od mogućih 10. 

Franka i Vedran upoznali su se prije više od šest godina na Zrću.

Tog lipnja 2012. godine klubovi su medijima slali priopćenja o poznatim gostima koji su kod njih tulumarili tog vikenda, a jedan se klub pohvalio imenima Franke Batelić i Vedrana Ćorluke.

Vedran je u Novalji potražio odmor nakon ispadanje hrvatske reprezentacije s Eura 2012., a taman u isto vrijeme tamo se zatekla svježe slobodna Franka. Nekoliko tjedana ranije pukla je njena veza s Lukom Tomašom iz benda KinoKlub. Tjednima prije toga domaći su mediji pratili Vedranovu kratku romansu s unukom generala Ivana Čermaka, Lanom Gadžom Čermak, no čim je vidio Franku prekid s Lanom bio je gotova stvar.

"Ljudi malo ste pretjerali sto se tiče Vedrana. Ja ne želim biti poznata po tome s kim hodam već po svojem radu i pjesmama. Nadam se da razumijete", napisala je tada na Twitteru Franka, koju nije pretjerano oduševljavala drama koja se podignula oko njene nove veze.

U člancima iz tog vremena stoji da se Ćorluka tri dana nije odvajao od Franke te je s njom izmjenjivao osmijehe i nježne poglede.

Vedran je otišao u Moskvu igrati za Lokomotiv, a Franka je otišla s njim i na neko vrijeme zamrznula svoju karijeru. Slobodno su vrijeme najčešće provodili u Hrvatskoj ili na putovanjima, na kojima ih je pratio i ljubimac Oski.

Vedran je u intervjuu iz 2013. godine rekao da je u Franki pronašao ono što bi svakom muškarcu poželio da pronađe.

 

 

Pročitajte više