Luksuzni istarski turizam razmazio Jelenu Veljaču, Kristinu Bradač i Mariju Borić

FINA HRANA, dobra vina, luksuzan smještaj, spa tretmani i bazeni te istarska priroda oraspoložili su nekolicinu naših glumaca i celebova koji su ovog vikenda pristigli u Umag. Jelena Veljača i suprug Janko Popović Volarić, Sanja Duggan, Marija Borić, Katarina Radivojević, Kristina Krepela, Kristina Bradač i suprug Dario Smoje pojavili su se na gala zabavi u povodu rebrendinga hotela Melia Coral i Melia Istrian Villas, koju je vodila Nevena Rendeli. Vidno opuštena srpska glumica Katarina Radivojević opisala nam je iskustvo uživanja u spa ponudi hotela Melia i ljepotama Umaga, Marija Borić je koristila slobodno vrijeme prije ljetnih snimanja, a Kristina Bradač je uzimala predah prije nego što se posveti studentskim obvezama na Hrvatskim studijima.

Radno ljeto za Mariju Borić

"Ljeto će mi biti uglavnom radno, počinjemo sa snimanjem nove sezone 'Najboljih godina'. Tek sam dobila scenarij, tako da ne mogu otkriti koji će biti novi zapleti. Osim toga, imam i obveza u kazalištu, a kolovoz će ipak biti za odmor, iako još nemam nikakve planove", rekla nam je simpatična glumica koja, poput ostalih kolega, nije isprobala preuređene istarske vile uz more, već je odabrala uživati u luksuzu hotela. Njena kolegica sa seta, Katarina Radivojević, otkrila nam je u kakvoj masaži posebno uživa.

Katarina Radivojević posebno uživa u tajlandskoj masaži

"Prvi sam put u Umagu i jako mi se sviđa ovaj hotel, jer je moderan i lijepo uređen. Ima mogućnosti relaksacije, poput tajlandske masaže koju obožavam, a ima i predivnu plažu", rekla nam je srpska glumica. S njom u društvu sjedila je Kristina Bradač sa suprugom Darijem Smojom te nam otkrila da je puna planova otkad se vratila u Hrvatsku.

Jelena i Janko neometano uživali u maženju i poljupcima

"Planiram sad neke stvari, ali ne želim to previše otkrivati. Suprug i ja smo se vratili u Hrvatsku pa ćemo više živjeti ovdje. Počet ću nešto raditi, počet ću studirati i hoću završiti faks. Već sam tri puta mijenjala faks i sad sam na Hrvatskim studijima", rekla nam je poduzetna Kristina. Nedaleko od njih u hrani je uživao bračni par Jelena Veljača i Janko Popović Volarić. Iako nam nisu davali izjave, bili su odlično raspoloženi te su koristili svaki trenutak za zagrljaje, poljupce i maženje.

Pročitajte više