Lupino otvorio izložbu u Županji, dio prihoda namijenio za osobe s invaliditetom

Foto: Krunoslav Ćosić

STEPHAN LUPINO otvorio je sinoć izložbu Umjetnost u vrtlogu strasti, nemira i napetosti u Županji.

Izložba se održala u Pastoralno-kulturnom centru bl. Alojzija Stepinca, u organizaciji Zavičajnog muzeja Stjepan Gruber Županja. Posjetitelji izložbe mogli su uživati i u glazbenom programu za koji su bili zaduženi Zack Dust i Jura Geci.

 

Lupino je i na ovoj izložbi pokazalo svoju humanitarnu stranu. Župniku Robertu Jugoviću uručio je križ kao poklon za pastoralno središte župe, a prihod od prodaje pet fotografija odlučio je donirati Društvu za pomoć osobama s invaliditetom Golubovi iz Županje.

Izložba je privukla brojne građane Županje, a na otvorenju su se pojavile i ravnateljica muzeja Janja Juzbašić te predsjednica gradskog vijeća Županje Irena Kuprešak.

Donacija Zmajevom vrtu

Pred Lupinom je radno ljeto pa nakon Županje, već u subotu, nastavlja dalje s događanjima. Naime, Lupino je donirao tri skulpture Zmajevom vrtu obitelji Valkaj te će u subotu, uz koncertni program predstaviti djela koja će krasiti Vrt. Program počinje u 18:30 sati.

Posjetitelje će zabavljati brojni glazbenici među kojima su Ivana Lazar, Blanka Tkalčić, Filip Filipović, Miljenko Turk te Orkestar mladih glazbenika pod vodstvom dirigenta Matije Fortune.

Pročitajte više