Madonna gola lupetala o koronavirusu, fanovi je napali: "Ne, nismo svi jednaki"

Foto: Instagram

GOLA u mliječnoj kupki Madonna je proglasila koronavirus pojavom koja sve ljude čini jednakima. U bizarnom videu koji su mnogi obožavatelji osudili, pjevačica je kazala kako koronu nije briga koliko ste bogati i poznati ili koliko ste zabavni.

"Koliko ste bogati i poznati, koliko ste zabavni. Koliko ste pametni, gdje živite, koliko imate godina, koje nevjerojatne priče možete ispričati. Nije li sjajan ovaj virus pred kojim smo svi jednaki i što je strašno u tome što je to sjajno. Što je strašno u tome što nas je sve pretvorilo u ravnopravne na mnogo načina. Ono što je divno je to što su nam svima jednake mogućnosti", poručila je Madonna. 

Madonninu poruku iz kade, dočekao je val negativnih poruka čak i njenih najvatrenijih obožavatelja na Instagramu

"Oprosti moja kraljice, toliko te volim, ali nismo jednaki. Možemo umrijeti od iste bolesti, ali najviše će patiti siromašni. Nemojte romantizirati ništa od ove tragedije", "Jeste li sigurni u to? Tajna testiranja. Čini se da se bogati i slavni testiraju bez ikakvih problema", "Stvari izvan vašeg dvorca vrlo su različite od onoga što mislite. Ostanite zdravi i budite malo više suosjećajni s onima s koji nisu povlašteni".

Madonna boravi u izolaciji sa svojim 25-godišnjim dečkom Ahlamalikom Williamsom i kćeri Mercy James.

Pročitajte više