Madonna ide na Kabalin tečaj kontrole bijesa zbog sponzoruše Guya

NAKON prošlotjednih potvrda da će razvodom okončati sedmogodišnji brak sa britanskim redateljem Guyom Ritchiejem, i na desetke ovotjednih updateova iste priče sa na stotine intimnih detalja iz njihova braka, Madonna je počela pohađati tečaj kontrole bijesa u sklopu njujorškog Kabala Centra, gdje se svakodnevno susreće s učiteljima koji joj pokazuju razne metode kako se riješiti bijesa, stresa i osjećaja ogorčenosti. Na to su je potakli medijski natpisi o tome kako je njezin uskoro bivši suprug Guy, koji u medije svakodnevno iznosi njihovo prljavo rublje, njoj već našao zamjenu.

"Madonna je jako bijesna na Guya zbog njegovih odvratnih komentara na temu njihovog braka i zbog toga što je poput nekog bijednika u medije počeo slati informacije koje su trebale ostati između njihova četiri zida. Ona je poznata po tome da je kontrolirala protok informacija i ono što se u medijima piše o njezinom privatnom životu, no on je sada odajući njezine privatne tajne sve to narušio. Bezobrazan je, traži gomile novca, vrijeđa ju preko medija, a sada si je već našao i novu djevojku koja je dvadeset godina mlađa od Madonne. Ona je uvjerena da sve to čini samo kako bi joj se osvetio", pričaju Madonnini prijatelji.

"Bijesna je što je Guy ima obraza tražiti milijune dolara, dok je ona ta koja je pokrivala se njihove troškove i radila ko konj na svojoj novoj turneji koju je on tako besramno pokvario. Madonna ima osjećaj da je Guy sponzoruša, pa se zbog svega toga u zadnje vrijeme loše osjeća, a pomažu joj Kabala savjetnici koji je uče kako da otkloni sav svoj bijes i pohrani ga sa strane za dobrobit nje i njezine djece. Savjetnici joj govore kako će ona zasigurno pronaći svoju srodnu dušu, no prvo mora smiriti svoj bijes", ispričali su prijatelji Kraljice, a njihovu priču potvrđuje i činjenica da je Madonna u zadnje vrijeme nekoliko puta viđena kako izlazi iz Kabala Centra u New Yorku. "Poteškoće i nesporazumi bez iznimke su prilike za nas da postanemo bolje osobe", jedno je od učenja Kabale.

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više