"Madonna je glavni krivac što su danas sve mlade djevojke kurve"

AUSTRALSKA pop pjevačica Helen Reddy, koja je 70-ih žarila i palila australskom, ali i svjetskom glazbenom scenom, komentirala je današnje mlade zvijezde za koje tvrdi da prelaze granice dobrog ukusa, a sve samo iz razloga što nije našla pripadajući grudnjak.

"Bila sam u Londonu početkom godine i kupovala nove grudnjake. Kada sam došla u butik donjeg rublja, ostala sam šokirana jer je njihova ponuda izgledala poput one namijenjene striptizetama. Nisam našla ništa prikladno ženi mojih godina koje se odijevaju poput dama", tvrdi Australka koja dodaje da vjeruje kako sve te silne žice u grudnjacima uzrokuju rak dojke.

"Kad sam ja bila mlada, svrstavali smo djevojke u dvije skupine - ili smo bile djevice ili kurve"



"Kad sam ja bila mlada, svrstavali smo djevojke u dvije skupine - ili smo bile djevice ili kurve. A otkad se pojavila Madonna, sve su postale kurve. Zastrašujuće je kad vidim te mlade djevojke i djevojčice koje su odjevene poput seksualnih robova i pokušavaju imitirati posljednji video koji su vidjele na televiziji", kaže 68-godišnja pjevačica koja je davne 1970. godine za svoj hit "I Am Woman" nagrađena Grammyjem.

"Zašto bi Madonna trebala biti kriva zbog toga što Helen Reddy nije pronašla odgovarajući grudnjak?"

Na te optužbe reagirala je i Madonna, odnosno njezina glasnogovornica. "Zašto bi Madonna trebala biti kriva zbog toga što Helen Reddy nije pronašla odgovarajući grudnjak? Znam podosta kurvi koje umjesto seksi donjeg rublja nose sportske grudnjake. Helen, nemoj suditi knjigu prema koricama", poručila je Madonnina glasnogovornica nekadašnjoj pop zvijezdi.

Pročitajte više