Madonna: Kim K. i Cardi B mi mogu zahvaliti za to što se danas mogu fotkati gole

Foto: Instagram

PROŠLA su tri desetljeća od objave Madonninog albuma Erotica i njezine kontroverzne knjige Sex, u kojoj je opisala i uz fotke prikazala svoje seksualne fantazije. Tim povodom pjevačica se osvrnula na današnje društvene standarde.

"Zvali su me ku*vom, vješticom i vragom"

Na svom Instagram Storyju Madonna je objavila kako je u knjizi "pisala o svojim seksualnim fantazijama i ironično predstavila žensku seksualnost".

"Godinama nakon objave knjige zatucane osobe pokušavale su me osramotiti jer sam se ostvarila kao Žena", napisala je. "Zvali su me ku*vom, vješticom i vragom", dodala je.

Unatoč kontroverznom sadržaju, knjiga je prodana u milijunima primjeraka, a našla se i na prvom mjestu ljestvice Washington Posta, kao i na listi bestselera New York Timesa.

"Nema na čemu"

Madonna (64) je svoja iskustva usporedila s mlađim glazbenicima i javnim osobama koje danas mogu otvorenije iskazivati svoju seksualnost u javnosti.

"Danas Cardi B može slobodno otpjevati svoj WAP. Kim Kardashian može bez odjeće krasiti naslovnicu bilo kojeg časopisa, a Miley Cyrus može se gola njihati na kugli", napisala je.

"Nema na čemu, k——."

Inače, knjiga iz 1992. godine ispunjena je golišavim fotografijama pop ikone, kao i slikama koje simuliraju seksualne činove i scene ropstva. Vanilla Ice, Naomi Campbell i drugi modeli nalaze se na 128 stranica knjige.

Pročitajte više