Madonna otplesala popularni Wednesday dance. Fanovi: "Zna li ona čija je to pjesma?"

Foto: TikTok

KRALJICA popa Madonna objavila je na svom TikTok profilu snimku na kojoj pokušava otplesati, u svom stilu dakako, popularni ples iz Netflixove serije Wednesday, međutim njezini fanovi i pratitelji nisu baš oduševljeni.

Prije svega, mnogima nije bilo jasno zašto Madonna pleše na pjesmu Lady Gage, Bloody Mary, kada je općepoznato da njih dvije nisu u dobrim odnosima već dugi niz godina. Dio njezinih pratitelja jednostavno je bio razočaran njezinom izvedbom. Izdvojit ćemo neke od njihovih komentara.

 

"Tko bi rekao da će Madonna plesati na Gaginu pjesmu", "Zna li ona čija je to pjesma", "Daj obriši to", "Kraljica cringea", "Wednesday na cracku", "Ovo je najbliže što ćete dobiti suradnji Madonne i Gage", "O moj bože, Madonna pleše na Gagu", "Otplesala je na Gaginu pjesmu, sad mogu umrijeti u miru", "Ne vjerujem u to što vidim", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Podsjetimo, Gagu su na počecima karijere uspoređivali s Madonnom, a ona je to dosta loše primila i njezin komentar uvrijedio je Madonnu. "Samo zato što sam prva umjetnica u zadnjih 25 godina koja je dospjela u top 40 na radiju, ne znači da sam njezina kopija, znači da sam jebeno pametna osoba", komentirala je Gaga usporedbe sebe i Madonne prije desetak godina.

Madonna joj nije ostala dužna i rekla je javno da ju Gaga kopira u dosta segmenata, a ponajviše u glazbi i imidžu. Njih se dvije, koliko je poznato, nikada nisu pomirile.

Pročitajte više