Madonnina 13-godišnja kći Lourdes dobila prvu naslovnicu časopisa

MADONNINA 13-godišnja kći Lourdes Ciccone Leon dobila je svoju prvu naslovnicu časopisa. Lourdes, od milja zvana Lola, osvanula je na naslovnici časopisa Quality. Djevojčica sve više nalikuje na slavnu majku, ali čini se kako sama neće zasad uploviti u estradne vode.

Nedavno je objavljeno kako 13-godišnja Lourdes planira postati dizajnerica, a u tome joj je majka odlučila svesrdno pomoći. Madonna i njena kći zajedno će dizajnirati modnu liniju za mlade koja će se prodavati u trgovinama Macys te na njihovoj internetskoj stranici. Očekuje se da će prvi odjevni predmeti u trgovinama biti krajem srpnja, uoči početka školske godine. Kraljica popa kaže da je pristala na projekt zbog svoje kćeri: "Sudjelovala sam na poslovnim sastancima, ali Lola je sve radila. Ja sam samo sjedila u kutu sa svojim BlackBerryjem", rekla je Madonna.

Linija odjeće koju je dizajnirala Lourdes bila je inspirirana djecom koja s njom idu na tečajeve hip-hopa i baleta. "Možete reći da joj je to u genima, ali nikad joj nisam mogla govoriti što će odjenuti", nahvalila je Madonna svoju kćer, dodajući kako Lourdes dolazi na njena snimanja i predlaže joj outfit, a poznati dizajneri, poput Marca Jacobsa ili Stelle McCartney, uvijek je pitaju što misli.

Pročitajte više