Magazin People: Ovo je najseksi muškarac svijeta 2020. godine

Foto: Getty Images

MICHAEL B. JORDAN najseksi je muškarac svijeta, barem ako se konzultira magazin People i njihov godišnji izbor.

33-godišnji glumac najpoznatiji po ulogama u Creedu i Black Pantheru jučer navečer proglašen je ovogodišnjim pobjednikom u showu Jimmyja Kimmela.

Kako bi povećao neizvjesnost i smanjio rizik od širenja koronavirusa, Jordan je na pozornicu stigao u žutom hazmat odijelu i otkrio tko je tek kad je publika pogodila o kome se radi.

U intervjuu za magazin, Jordan je rekao kako su žene u njegovoj obitelj "definitivno ponosne" na njegovu laskavu titulu.

Jordan, koji se titulom pohvalio i na Instagramu, priključio se drugim pobjednicima izbora magazina People, kao što su John Legend, Idris Elba, Chris Hemsworth, Channing Tatum i David Beckham.

Legend, pobjednik 2019. godine, rekao je da mu je to bilo sjajno iskustvo, ali i da je spreman odreći se titule.

People navodi kako se Jordan borio za pravdu i izvan ekrana. Bio je aktivan glas u pokretu Black Lives Matter i zalagao se za registraciju glasača uoči nedavnih izbora.

Otkrio je kako se nada u nadolazećem desetljeću više producirati i režirati, a manje glumiti.

"Samo želim rasti, kakva god moja sljedeća evolucija bila", rekao je te dodao kako se nada da će dotad osnovati i obitelj. "Želim imati utjecaj diljem svijeta i to ne samo kroz uloge koje igram", zaključio je.

Pročitajte više