Magazin People: Ovo je najzgodniji muškarac svijeta 2023. godine

Foto: Profimedia

Patrick Dempsey je najseksi muškarac svijeta 2023. godine, barem ako se konzultira magazin People i njihov godišnji izbor.

57-godišnji glumac proglašen je ovogodišnjim pobjednikom u showu Jimmy Kimmel Live. Voditelj je u emisiji sakrio glumčevo lice, a publika je pogađala tko bi to mogao biti. Dempseyju su postavljali pitanja i naposljetku došli do zaključka da je riječ o čovjeku starijem od 50 godina, koji je oženjen i koji ima troje djece. 

Kad je Kimmel napokon otkrio o kome je riječ, publika je počela glasno zviždati i pljeskati. "Hvala vam, sretan sam što sam ove godine ja izabran. Ne znam samo što mi je trebalo toliko dugo, ali svake godine postaješ sve zgodniji", ispričao je glumac u emisiji i priznao kako je njegova obitelj bila iznenađena što je poznati časopis upravo njega odabrao za najseksi muškarca u 2023.

Prije njega tu je titulu osvojio Chris Evans.

Inače, Patrick Dempsey do sada je ostvario pedesetak uloga, a najviše slave donijela mu je serija Uvod u anatomiju, gdje glumi neurokirurga Dereka Sheparda. Od 1987. do 1994. bio je u braku s Rocky Parker, a 1999. oženio je vizažisticu Jillian Fink s kojom ima troje djece.

Pročitajte više