Mahkey predstavio novi singl i spot: "Ovu pjesmu sam sanjao"

Foto: Doringo Photography

NAKON najave debitantskog albuma kroz singlove Kada ljubav zavija i Na slobodi, Mahir Kapetanović - Mahkey objavio je novu autorsku pjesmu. Za singl Nedodirljiva objavio je i videospot kojim najavljuje aktivnu koncertnu jesen. 

Ova pjesma je, otkriva, njegov osobni favorit s albuma prvijenca pod nazivom Osobni karton izbjeglice koji će objaviti sredinom listopada ove godine. "Ovu pjesmu sam sanjao i ostavila je na mene snažan dojam. Volim kada mi se pjesma pojavi u snu, jer tada znam da mi podsvijest želi nešto reći", ističe Mahkey.

Spot je inspiriran vizualima pjesama uz koje je odrastao. "Svi moji najdraži bendovi imaju spotove u kojima jednostavno sviraju i pokazuju tu svoju snagu. Stoga smo i htjeli kroz ovakav videospot ljudima dati do znanja da smo svirački nabrijani i da jedva čekamo jesen da krenemo s koncertima", rekao je. Spot nosi redateljski potpis Dinka Čvorića - Doringa i njegovog tima.

Mahkeya je javnost upoznala kroz showove The Voice Hrvatska i A strana, a svoj glazbeni put gradi kroz autorske pjesme. I u ovoj pjesmi Mahkey je autor teksta i glazbe, dok je za aranžman i produkciju zaslužan producent Rejhan Okanović. 

Pročitajte više