Maja i Nenad slave Bloomovih šest mjeseci, pokazali su dio atmosfere

Foto: Facebook

MAJA ŠUPUT na Instagramu je otkrila kako će njen sinčić Bloom ovog petka napuniti šest mjeseci, ali i kako su slaviti počeli dan ranije. 

Objavila je fotografiju na kojoj ona i Nenad poziraju s malenim Bloomom, a na stolu ispred njih stoji pladanj s kolačima i voćem, na kojem su prskalica i upaljene svjećice s brojevima nula i šest. 

"Bloom sutra slavi 6 mjeseci. Naravno, kao pravi partijaner kreće sa zabavom dan prije. U to ime živjeli", poručila je mama Maja.

Fotka je, sudeći po komentarima, oduševila Majine brojne pratitelje. 

"Kako ste slatki. A Bloom pravi mali frajerčić", "Sretno nek se zna ko je bećar udriii a mama će pomoći...", "Prelijepi steeeeee", bili su neki od komentara, a fotka je u samo pola sata zaradila gotovo šest tisuća lajkova. 

Maja je Blooma rodila 17. ožujka ove godine, a već od prvih dana fotke sa sinčićem rado objavljuje na društvenim mrežama, gdje mališan oduševljava njene fanove. 

Pjevačica je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira sjedeći sa sinom na klupici, a pobrinula se i da budu modno usklađeni

Iako je nedavno priznala da je razmišljala da bi voljela imati još jedno dijete, Maja je zaključila da će Bloom ipak ostati jedinac
 

Pročitajte više