Maja Lena Lopatny: Hrana mi je seksi, dečko bi me mogao zavesti finom večerom

MAJA LENA LOPATNY ove godine sudjeluje u zvjezdanom izdanju emisije "Večera za 5" te nam je otkrila koliko je bliska s kuhačom i koja su joj omiljena jela. Kuhanje joj nije strano, kaže, a ima i svoj specijalitet.

"Naučila sam kuhati gledajući mamu, baku i tatu, odmalena. Uvijek sam gledala kako se kuha i motala se po kuhinji. Najviše volim raditi palačinke i uvijek me sve prijateljice mole da im ja pečem, mislim da mi stvarno dobro ide", rekla nam je Maja Lena. Dodaje kako i sama "pada" na fine zalogaje, osobito ako ih spravi neki pripadnik suprotnog spola. "Mislim da bi me dečko mogao zavesti nekom finom večerom jer mi je slatko vidjeti kako su dečki smotani u kuhinji pa cijenim taj trud", kaže Maja Lena.

"Volim jesti i previše, ali me to ne opterećuje jer uživam u svemu što mi život pruža pa tako i u hrani"

Mlada studentica novinarstva nema neku omiljeno hranu već voli gotovo sve. "Meni je svaka hrana seksi jer je naprosto obožavam. Bilo kakvoj hrani ne mogu odoljeti, a u to ćete se uvjeriti gledajući emisiju", kaže te dodaje kako se ne opterećuje time hoće li joj se pokoji zalogaj "primiti" tamo gdje ne bi smio: "Volim jesti i previše, ali me to ne opterećuje jer uživam u svemu što mi život pruža pa tako i u hrani", smije se Maja te dodaje kako vjeruje da i ljubav ide kroz želudac. "Mislim da ima nešto u tome, jer u bilo kojoj situaciji najbolje je frajera najesti pa onda voditi razgovor", rekla nam je Maja Lena.

Kakve su njezine kulinarske vještine, vidjet ćete u emisiji, a zajedno s njom, svoja su umijeća s kuhačom u ruci pred kamerama demonstrirali i Ella Dvornik, Filip Dizdar, Hana Blažević te Mario Knezović.

Pročitajte više