Maja Šuput bacila se među tamburaše: Premijerno poslušajte pjesmu "Neizlječivo"

MAJA ŠUPUT bacila se u tamburaše. Zapravo, bolje rečeno, među tamburaše. S bendom Maredo snimila je novu pjesmu s kojom će se predstaviti na Hrvatskom radijskom festivalu nadolazećeg vikenda u Opatiji. Pjesmu naziva "Neizlječivo..." možete premijerno poslušati kod nas, a kako Maja zvuči u malo drugačijem izdanju nego smo je navikli slušati, procijenite sami.



Inače, uvijek vesela Šuputica, nakon što je preživjela prvotni šok koji joj je portretima Ante Đapića priredio vragolasti Robert Knjaz, ispričala nam je kako u Opatiji, kad je ona u pitanju, možemo očekivati pravi pravcati dernek. Njezini novi glazbeni suradnici Maju će, poput prave "budžovanke" pratiti na svakom koraku, žicama najavljujući zvijezdama i slučajnim prolaznicima tko ispred njih ide.

A koliko čujemo, Maja bez svojih tamburaša više gotovo da i ne ode nigdje, pa ako vas zlatne žice nenadano u srce dirnu usred, recimo, bezazlene kupovine, nemojte dvojiti što se događa - Maja je sigurno u vašoj blizini.

Obećala 24-satni dernek u Opatiji



A hoće li se okruniti opatijskim Grand Prixom, Maji ni nije posebno bitno. "Nagradu ne očekujem, meni je dosta da sam u finalu, to je takav festival na kojem je nagrada relativna stvar, ali ja inače nikad ne očekujem nikakve nagrade", rekla je. Međutim, otkrila nam je što mi možemo očekivati od nje; između ostalog, Maja planira napraviti najveći tulum koji je Opatija ikad vidjela, koji bi trebao trajati puna 24 sata - a mi jedva čekamo da i to čudo vidimo. Ne brinite, Izvijestit ćemo vas!

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više