Maja Šuput iznenadila kratkom frizurom i priznala: "Nije život jedan frajer"

Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT je na nedavnom koncertu u Zlataru pokazala da se nije šalila kad je najavila da joj ozlijeđena noga neće biti izgovor, no pomoć joj je ipak potrebna. 

Tako je, osim što je pokazala novu kratku frizuru, na Instagramu objavila fotku trojice najvažnijih muškaraca u svom životu: zaručnika Nenada Tatarinova, stilista i najboljeg prijatelja Marka Grubnića i suradnika Ivana Belka, te otkrila kako joj njih trojica pomažu da se nosi sa slomljenom nogom, a da pri tome ne uspori tempo. 

"Bez njih moj život ne bi bio isti", najavila je Maja, a onda je svakom posvetila nekoliko lijepih riječi. 
Ivan Belko i Maja su bliski prijatelji i suradnici već deset godina, a pjevačica je sad otkrila da je upravo on nosi kad joj je teško hodati. 

"Osoba koja mi posljednjih deset godina čuva leđa, pazi na poslu na mene 24/7, čuva sve moje tajne i poput brata mi je. Posljednjih deset dana otkad sam slomila nogu mora me nositi gdje god da idemo: kod frizera, kod zubara, na make up, na sastanke, na pozornicu, s pozornice, do stana, hotelske sobe... Uglavnom stepenice su nam najveći neprijatelj pa sam ja uglavnom njemu na rukama", napisala je Maja. 

Drugi bitan faktor u njenom životu je njen stilist Marko Grubnić. 

"Nema dana kad ne radimo na novim haljinama, stajlinzima, jer nema tjedna u kojem nemam bar 2-3 nastupa. Privatno me pakira, poslovno me savjetuje, kupuje mi sve što treba, a najvažnije što uz sve to dijelimo najveće tajne i podrška smo si u svim trenutcima. I onim najsretnijim i onim najtežim. I da, situacija gips ga uopće ne smeta za moje nove outfite pa tako s lakoćom priprema nove", nahvalila je i Modnog Mačka. 

Kao "šećer na kraju" je ostavila svog zaručnika Nenada, kojemu, kako kaže, treba dići spomenik. 

Moja ljubav koja me od prvog dana naše veze razmazila. I inače je život sa mnom akcija non stop, ali sada... Sad bi mu dignula spomenik. Svako malo po kući čuješ moj glas: žedna sam, gladna sam, daj mi ovo, donesi mi ono. Treba spakirati to i to, obuci mi ono, skini me... A kupanje - to je tek Disneyland kad imaš gips, a ponašaš se kao da je sve ok i svakodnevno imaš angažmane. Da stvar bude gora i on me non stop nosi po stanu jer je sve puno stepenica, a ja na štakama ne mogu. Neki dan sam mu rekla da će izludjeti sljedećih pet tjedana sa mnom, a on je na to samo uzvratio: 'Ljubavi, u dobru i zlu'. Eto, to je on, takav je", napisala je zaljubljena Maja. 

Na kraju je poželjela svakoj ženi da u životu ima takve muškarce oko sebe i zaključila: "Nije život jedan frajer."

Pročitajte više