Maja Šuput: Suprug Mirjane Hrge za mene je pokojni



NAKON što su se mediji raspisali o povratku Maje Šuput u naručje Adrijanu Plenči, Maja je o svojoj ljubavnoj situaciji progovorila za Red Carpet. Naime, pjevačica i poduzetnik fotografirani su na koncertu Halida Bešlića u prisnom razgovoru, što se odmah protumačilo kao pomirenje para. "Nikad se nikome nisam vratila", komentirala je Maja, govoreći u nastavku kako razlog za prekid uvijek postoji i uvijek se u vezi vrati.

Oboje su šutjeli mjesec dana o raskidu veze, iz razloga da medijima njihov prekid ne bude previše zanimljiv. Spajali su je s različitim muškarcima, međutim Maja je sinoć većinu demantirala te prokomentirala neke svoje bivše ljubavi. I dok je tako bubnjar Ivica njezina prva ljubav o kojoj ima samo riječi hvale, sadašnji suprug Mirjane Hrge, oftalmolog Dean Šarić, za nju je pokojni.

Otkrila je i da se grozi razvoda, a kad je u vezi onda je, kaže, dobra ženica. Sad nije zaljubljena, a da bi napustila sadašnji način života morala bi se jako zaljubiti, rekla je vrckava pjevačica. Poslovno je sretna, i prebukirana nastupima, a od novog albuma dijele je tri pjesme. Za kraj, zgodna Maja zaključila je da je zadovoljna svojim životom te ga trenutno ne želi mijenjati.

Pročitajte više