Maja Šuput traži curu svom prijatelju: "Nema velike kriterije, voli velike grudi"

Foto:Instagram

MAJA ŠUPUT podijelila je na Instagram profilu fotku sa svojim prijateljem Ivanom Belkom i poručila kako on traži curu.

Iako je dečko u fazi zabavljanja, Maja ističe kako svakoj pruža pažnju i poziva djevojke koje su za akciju da se jave Ivanu.

"Ovo je dečko koji je sa mnom već 8 god, koji me pazi kao oko u glavi i bez kojeg moj svijet ne bi bio isti, a koji mi je večeras spomenuo kako ga nikad nisam pohvalila ili tagirala kao osobu koja me slika već godinama na putu i koncertima. Više manje sve što vidite s naših koncerata na Instagramu slikao je on. I u pravu je", započela je Maja svoju objavu.

"Odlučila sam mu se bar malo odužiti. Naime, on jako voli djevojke, žene, komade... Nema bas prevelike kriterije (možda veći prolaz imaju mlađe i s većim grudima) i svakoj će pružiti svoju pažnju. Nije u fazi veze i hodanja već je u onoj pravoj muškoj fazi neobaveznog zabavljanja. Grad nije bitan, jer vidite i same da smo svaku večer u drugom gradu. Javite mu se cure, ili preporučite neku frendicu kojoj treba malo akcije u životu. Evo, ako se sad nisam odužila- nisam nikad", zaključila je Maja.

Ivan Belko dugogodišnji je prijatelj pjevačice koji je redovito prati na svim koncertima. Iako se neko vrijeme šuškalo kako dvojac nešto muti, Maja je to demantirala ističući kako postoji ljubav, ali ne ona o kojoj svi pišu.

Glasine o njihovoj vezi započele su kada je Ivan istetovirao slovo M na ruci, na što je Maja rekla kako je to napravio iz poštovanja prema njoj. 

Pročitajte više