Maja Šuput upoznala poznatog Salt Baea: "Došla sam da mi stavi malo soli na rep"

Foto: Instagram

MAJA ŠUPUT trenutno boravi na grčkom Mikonosu s mužem Nenadom Tatarinovim i modnim stilistom Markom Grubnićem, a priliku je iskoristila kako bi posjetila jedan od najpopularnijih restorana na otoku Nurs-Et koji vodi slavni chef Nusret Gokce, javnosti poznatiji kao Salt Bae.

Tako ni Maja i njena pratnja nisu propustili trenutak da se fotografiraju s njim, čime se glazbenica pohvalila na Instagramu. "Došla sam da mi stavi soli na rep", napisala je u opisu fotke na kojoj svi četvero poziraju u chefovom poznatom steakhouseu.

Također, pjevačica je na Instagram Storyju pokazala i hranu koju su jeli, otkrivši kako osoblje sve priprema pred njima. Na kraju, steak im je poslužio sam Salt Bae, inače poznat po svom potezu prilikom soljenja hrane, pa je i njima pred kamerom posolio meso na svoj prepoznatljiv način.

Majini obožavatelji su oduševljeni njenom gastronomskom avanturom, što su pokazali i u komentarima. "Ček, on je tako mali?", "Super", "Kako ti uživaš stara moja. Da mi je živjeti jedan dan života tvoga", pisali su joj.

Inače, Grubnić je na Mikonos došao nešto ranije, a Maja mu se sa suprugom Nenadom pridružila nakon što je obavila sve nastupe i obaveze u Hrvatskoj. Iako je manekenka Gigi Hadid nedavno iskritizirala otok, nakon što je vila u kojoj je tamo odsjedala s prijateljima i obitelji opljačkana, čini se kako se Maja i njeno društvo tamo jako odlično provode.

Pročitajte više